Livstids fri service och nuvarande kampanjer

LIVSTIDS FRI SERVICEGARANTI

Servicegaranti är ett sätt att hålla din cykel i trim, men också ett sätt att få tips och råd av cykelhandlaren. När din cykel besöker Cykelkedjans verkstad för justering kan en dialog användas för att undvika T.e.x. onödigt slitage eller tipsa på ett bra tillbehör o.s.v. Ingen maskin är bättre än den vård som den får! Och du, visst är det roligare att cykla när stålhingsten går som ett spjut.

Alla vuxencyklar med ett pris på minst 6 000kr köpta från vår webbutik eller i vår fysiska butik i Hägersten, har livstids fri service. I priset ingår ev. tillbehör som monteras på cykeln.

Detta innebär att Cykelkedjan erbjuder gratis servicegaranti på din cykel så ofta du vill, året runt. Kostnad för reservdelar tillkommer.
För att utnyttja servicen behöver du komma in med din cykel till vår butik i Hägersten tillsammans med ditt inköpskvitto.

JUSTERING AV VÄXLAR

Gäller för smörjning, justering av kedja och växlar. Det utgår en reparationskostnad när det förekommer byte av någon del i växelsystemet, vi lämnar givetvis kostnadsförslag.

JUSTERING OCH SMÖRJNING AV BROMSAR

Byte av bromsklotsar på fälgbromsar ingår ej,  smörjning av friktionsbroms ingår.

JUSTERING STYRLAGER

Gäller för justering av glappa styrlager INTE för isärtagning, infettning, rengöring eller byte av styrlager.

MATERIAL

Endast matrial inköpt hos Cykelkedjan kan användas i serviceavtalet. Kostnad för matriel tillkommer alltid vid service.

VILLKOR OCH GILTIGHET

Kontraktet gäller mellan Cykelkedjan Stockholm AB och köparen, kontraktet är personligt och kan ej överlåtas. Servicekontraktet gäller inte tävlingscyklar, Bmx/freestylecyklar och yrkesmässiga cyklar. Cykelkedjan Stockholm AB förbehåller sig rätten att säga upp garantin med omedelbar verkan om cykeln vanvårdas eller på annat sätt missköts, även i fall där cykeln ej repareras enligt Cykelkedjan Stockholm AB’s anvisningar. Kunden skall alltid visa kvitto eller kopia av inköpskvitto när cykeln lämnas in på service. Saknas kvitto debiteras kunden eventuella delar och enligt gällande arbetstaxa. Glömmer kunden att ta med kvitto vid in och utlämning, kan reparationskostnaden krediteras i efterhand, dock efter senast en vecka. Service skall utföras i Cykelkedjans verkstad, kund ansvarar för transport till och från verkstad. Service utföres alltid fortast möjligast, oftast inom 48 timmar men under högsäsong kan det ta ett par arbetsdagar extra.

20% TILLBEHÖRSRABATT

Vid köp av ny vuxencykel får du köpa tillbehör till din nya cykel till 20% rabatt (Gäller ej rea cyklar) ur vår butik i Hägersten.